33 restaurants de Catalunya reben la distinció 'Slow Food' per impulsar una gastronomia local i ecològica

Sant Fruitós de Bages (ACN).- 33 restaurants catalans han rebut aquest dilluns la distinció 'Slow Food' per impulsar una cuina de proximitat i ecològica. Una de les coordinadores, Neus Monllor, del restaurant Espai Tomata de Burg (Pallars Sobirà), ha explicat que es tracta d'establiments que ofereixen aliments cultivats a menys de 100km i produïts ecològicament. "Un restaurant no és km0 perquè té verdura ecològica del seu hort, sinó perquè la globalitat de la seva cuina treballa amb aquesta filosofia", ha aclarit. Segons ha explicat, cada cop són més els clients conscienciats que busquen aquest tipus d'establiment. El prestigiós cuiner Joan Roca ha estat l'encarregat de lliurar el distintiu a l'acte celebrat a la Fundació Alícia
33 restaurants de Catalunya reben la distinció 'Slow Food' per impulsar una gastronomia local i ecològica

33 restaurants de Catalunya reben la distinció 'Slow Food' per impulsar una gastronomia local i ecològica

Sant Fruitós de Bages (ACN).- 33 restaurants catalans han rebut aquest dilluns la distinció 'Slow Food' per impulsar una cuina de proximitat i ecològica. Una de les coordinadores, Neus Monllor, del restaurant Espai Tomata de Burg (Pallars Sobirà), ha explicat que es tracta d'establiments que ofereixen aliments cultivats a menys de 100km i produïts ecològicament. "Un restaurant no és km0 perquè té verdura ecològica del seu hort, sinó perquè la globalitat de la seva cuina treballa amb aquesta filosofia", ha aclarit. Segons ha explicat, cada cop són més els clients conscienciats que busquen aquest tipus d'establiment. El prestigiós cuiner Joan Roca ha estat l'encarregat de lliurar el distintiu a l'acte celebrat a la Fundació Alícia