Marxa per la Dignitat i els Drets Socials passant per Salt.
Marxa per la Dignitat i els Drets Socials passant per Salt.
Girona/Salt

300 persones fan la segona Marxa per la Dignitat i els Drets Socials a Girona i Salt

300 persones fan més de quatre quilòmetres en la segona Marxa per la Dignitat i els Drets Socials a Girona i Salt. L'objectiu era mostrar el rebuig de la ciutadania davant les retallades que pateix la població. Els manifestants han reivindicat, també, la reducció de les tarifes dels transport públic, la defensa de l'ensenyament i la sanitat de qualitat, entre d'altres.

RedaccióActualitzat

Unes 300 persones han participat en la segona Marxa per la Dignitat i els Drets Socials que s'ha fet a Girona i Salt.

Els manifestants han recorregut més de quatre quilòmetres i, mentre proclamaven les seves reivindicacions, han visitat una desena de localitzacions característiques d'aquestes poblacions del Gironès, com l'estació de Renfe o l'Hospital de Santa Caterina.

L'acció, organitzada per la Xarxa de Lluita pels Drets Socials de Girona, tenia com objectiu mostrar el rebuig de la ciutadania davant les retallades que pateix la població.

Els manifestants han reivindicat, també, la reducció de les tarifes del transport públic, la defensa de l'ensenyament i la sanitat de qualitat, l'oposició frontal a la MAT i la necessitat de potenciar les energies sostenibles o la defensa de l'avortament lliure i gratuït, entre d'altres.

La marxa ha tallat la circulació de diversos carrers i ha comptat amb el suport d'entitats d'arreu de les comarques gironines.
Anar al contingut