L'avió tenia com a destinació Istanbul
El Prat

300 passatgers d'un vol de Turkish Airlines han estat atrapats 24 hores al Prat

El vol, amb destinació a Istanbul, havia de sortir dissabte a primera hora de la tarda de l'aeroport de Barcelona-El Prat

RedaccióActualitzat

Més de 24 hores de retard. És el calvari que han hagut de passar aquest cap de setmana a l'aeroport del Prat 300 passatgers de la companyia Turkish Airlines. L'avió, amb destinació Istambul, es va acabar enlairant del Prat ahir a les 6 de la tarda, quan n'havia de sortir dissabte al migdia. 

Durant aquestes més de 24 hores, els passatgers van estar-se'n tres dins l'aparell i els van fer embarcar i desembarcar diverses vegades. Al final, dissabte al vespre el vol es va cancelar, i tot i que la companyia els va pagar un hotel, els viatgers es queixen que no els van informar de què estava passant. També es queixen que molts van perdre connexions amb altres vols internacionals. Per tot plegat, estudien reclamar legalment una indemnització. Els passatgers se senten desatesos per la companyia, els falta informació i es queixen de la sensació de caos generalitzat en les comunicacions.

 

Anar al contingut