30 detinguts en una macrooperació contra el tràfic de drogues al Garraf

Els Mossos han escorcollat una vintena de domicilis a Vilanova i la Geltrú i a la urbanització de Mas d'en Serra a Sant Pere de Ribes

RedaccióActualitzat

Macrooperació dels Mossos d'Esquadra contra una xarxa de tràfic de drogues. La policia ha detingut 30 persones i ha decomissat armes, diners en metàl·lic, una gran quantitat de cocaïna i eines per manipular-la en diversos escorcolls al Garraf. Rosa Gubianes, inspectora en cap dels Mossos d'Esquadra al Garraf, ha explicat que els diversos quilos de droga confiscada estaven destinats a ser consumits a la comarca, coincidint amb la revetlla de Sant Joan i el Gay Pride de Sitges. L'operació està sota secret de sumari.

L'operació ha començat a les cinc de la matinada a Vilanova i la Geltrú i a Sant Pere de Ribes i hi han participat 300 agents. S'han escorcollat una vintena de domicilis entre Vilanova i la urbanització de Mas d'en Serra. Els Mossos també han entrat en domicilis d'altres poblacions de la comarca.

Els detinguts es dedicaven a la distribució de la droga. Aquesta operació és la més important que s'ha dut a terme al Garraf pel que fa a la lluita contra la droga des que els Mossos es van desplegar a la comarca, el novembre del 2007.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut