Barcelona

20 detinguts en una operació policial contra el tràfic de persones a Barcelona, Badalona i Santa Coloma de Gramenet

Els integrants de la suposada xarxa, que pertanyen a la comunitat xinesa, se'ls acusa de portar dones d'origen asiàtic per exercir la prostitució

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha engegat a les sis del matí una operació contra el tràfic de persones a l'àrea metropolitana de Barcelona. Hi hauria una vintena de detencions i s'estan fent entre deu i quinze escorcolls a diferents domicilis de Barcelona, Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

Els integrants de la suposada xarxa, que pertanyen a la comunitat xinesa, se'ls acusa de portar dones d'origen asiàtic de manera il·legal i d'explotar-les sexualment durant 24 hores seguides. Se'ls imputen, en concret, delictes de tràfic d'immigrants, tràfic d'éssers humans, falsedat documental i tràfic de drogues.

Entre els detinguts hi hauria el cap de la xarxa i també els responsables d'organitzar el recorregut que feien les noies per arribar de la Xina. La policia creu que la xarxa també llogava locals de karaoke per fer-hi joc il·legal.

L'anomenada "operació Tratov", que es manté oberta, l'ha ordenada el jutjat número 21 de Barcelona. La investigació la porta a terme la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil a Barcelona amb el suport d'unitats centrals de Madrid i la col·laboració d'Europol.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut