Foto d'arxiu de l'avinguda tibidabo
Foto d'arxiu de l'avinguda tibidabo

Dos carrers de Catalunya, en el rànquing dels més cars a Espanya per comprar-hi casa

La majoria de carrers d'aquesta llista que publica el portal immobiliari Idealista són en barris madrilenys. A la capital catalana hi apareix l'avinguda Tibidabo i l'avinguda Rocaferrera de Sant Andreu de Llavaneres

RedaccióActualitzat

L'avinguda Tibidabo i l'avinguda Rocaferrera de Sant Andreu de Llavaneres són en el rànquing dels carrers on hi ha les cases més cares de tot l'estat. La primera és justament en el quart lloc d'aquesta llista que publica el portal immobiliari Idealista, mentre que la de Sant Andreu de Llavaneres se situa en la setena posició.

La xifra, segons publica aquest portal, per comprar una casa a la coneguda avinguda de Barcelona és de 4,7 milions d'euros de mitjana, i de 4,5 en el cas del carrer de Sant Andreu de Llavaneres.

El rànquing dels deu carrers més cars està encapçalat per la urbanització La Zagaleta a Benahavís, a prop de Marbella. El preu mitjà d'una vivenda en aquesta urbanització és superior als 5 milions i mig d'euros. La medalla de plata d'aquest peculiar top 10 és per La Moraleja que té el preu mitjà en 5 milions i mig i en el tercer lloc un altre barri Madrileny; la Piovera.

Les xifres milionàries continuen si anem repassant la llista sencera, totes superen els 3 milions i mig. En total hi ha 7 carrers madrilenys, 4 situats a la Moraleja: Camino del Sur, Paseo Marquesa Viuda de Aldama, Camino Ancho, Paseo del Conde de Gaitanes, i la resta són al barri de la Piovera: Avenida Miraflores i Calle del Castillo de Aysa i Pozuelo de Alarcon: Paseo de los Lagos.

Anar al contingut