Figueres

167 veïns desallotjats per un incendi en un aparcament de Figueres

Un incendi en un aparcament de Figueres, a l'Alt Empordà, ha obligat a desallotjar 167 veïns d'uns blocs d'habitatges situats a sobre del pàrquing, dels quals 36 han hagut de ser atesos per inhalació de fum.

RedaccióActualitzat
Un incendi en un aparcament situat al número 7 del carrer Doctor Ferran de Figueres ha obligat aquest divendres a la nit a desallotjar 167 veïns d'uns blocs d'habitatges situats a sobre de l'aparcament. Hi ha hagut 36 ferits lleus per inhalació de fum.

Els Bombers de la Generalitat han explicat que s'han incendiat dos cotxes de l'aparcament i que el fum s'ha estès per les escales dels edificis superiors. Això ha obligat a desallotjar tots els veïns, 167 persones, 22 de les quals han estat traslladades a l'Hospital de Figueres amb pronòstic lleu per inhalació de fum. Una veïna de 34 anys ha estat ingressada a la cambra hiperbàrica de l'Hospital de Palamós.

A les dues de la matinada el foc s'ha pogut donar per extingit i els veïns desallotjats han tornat a casa. En els treballs també han participat efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local.
Anar al contingut