La presumpta agressió sexual a la jove i la ganivetada a la seva parella han passat a l'estació de metro de Can Peixauet
La presumpta agressió sexual a la jove i la ganivetada a la seva parella han passat a l'estació de metro de Can Peixauet
Santa Coloma de Gramenet

15 detinguts per abusar d'una noia i apunyalar la parella a Santa Coloma de Gramenet

Actualitzat

Quinze joves han estat detinguts aquest diumenge a Santa Coloma de Gramenet acusats d'abusar d'una noia i apunyalar la seva parella quan intentava defensar-la.

L'agressió ha passat a l'estació de metro de Can Peixauet, de la línia 9. Els detinguts serien un grup de joves, entre els quals hi hauria menors d'edat i extutelats de la Generalitat, segons ha avançat la SER i ha confirmat Catalunya Ràdio.

Els fets han passat a les sis del matí d'aquest diumenge, quan la parella era a l'ascensor que puja des de l'andana al vestíbul de l'estació. Hauria estat llavors quan els joves haurien assetjat la noia i n'haurien apunyalat l'acompanyant, que intentava defensar-la.

 

Dos dels joves ja haurien assetjat la noia dins un dels combois i, una vegada a l'ascensor, una desena més de nois li haurien fet tocaments.

 

El xicot de la noia ha estat traslladat a l'Hospital Esperit Sant, de Santa Coloma, on es troba fora de perill. L'Ajuntament santcolomenc ha explicat que s'ha hagut d'intervenir d'urgència la persona agredida "sense que hi hagi hagut risc per a la seva vida" i que "evoluciona satisfactòriament".

Els primers a arribar al lloc dels fets han estat els vigilants del metro i han avisat la Policia Local de Santa Coloma, que ha detingut els agressors.

Ara, els Mossos d'Esquadra investiguen la presumpta agressió sexual a la jove i la ganivetada al seu acompanyant.

El consistori de Santa Coloma ha explicat que els detinguts responen "al perfil de joves sense residència fixa i que ocupen habitatges deshabitats i en estat ruïnós, per falta de manteniment i irresponsabilitat en la tinença dels seus propietaris".

ARXIVAT A:
Agressió sexualPolicial
Anar al contingut