El cartell on el Col·lectiu d'Artistes de la Garrotxa anuncien la 'performance' d'aquest 28 de setembre del 2017 a favor de l�…
El cartell on el Col·lectiu d'Artistes de la Garrotxa anuncien la 'performance' d'aquest 28 de setembre del 2017 a favor de l'1-O. (vertical)

140 voluntaris faran una 'performance' a Olot a favor de l'1-O basada en el quadre 'La càrrega' de Ramon Casas

Actualitzat

ACN Olot.-El Col·lectiu d'Artistes de la Garrotxa farà aquest dijous una 'performance' a favor de l'1-O basant-se en el famós quadre de grans dimensions 'La càrrega' de Ramon Casas. Aquesta obra de principis del segle XX, representa un guàrdia civil dalt d'un cavall que està a punt de passar per sobre d'un dels revoltats en una protesta. Està exposada al Museu de la Garrotxa, a l'edifici l'Hospici on es farà aquest vespre la representació. Els artistes necessiten 140 voluntaris per fer-la i han fet una crida per aconseguir-los a les set de la tarda. Només tindran una hora per assajar, perquè a les vuit del vespre s'obriran portes i el públic podrà entrar i veure-ho des de les galeries dels dos pisos. "És un muntatge per veure's amb perspectiva', ha avançat la presidenta d'Òmnium Garrotxa, Núria Torras, sense voler donar més detalls.

Les primeres 140 persones que entrin a l'edifici podran participar com a figurants en aquesta 'performance' amb moviment del Col·lectiu d'Artistes de la Garrotxa, que també s'ha volgut sumar al referèndum d'aquest diumenge. L'acte l'han titulat, 'davant la repressió, urnes'. Després de l'actuació, que durarà uns deu minuts, es farà una encartellada popular davant de la seu d'Òmnium Garrotxa a les 9 del vespre.

Anar al contingut