Manuel Bustos, alcalde de Sabadell, durant la presentació de la declaració (Foto: ACN)
Manuel Bustos, alcalde de Sabadell, durant la presentació de la declaració (Foto: ACN)
Sabadell

130 entitats de Sabadell, inclòs l'Ajuntament, firmen una declaració a favor del Quart Cinturó

Després de moltes protestes contra el Quart Cinturó, ara 130 entitats de Sabadell, inclòs l'Ajuntament, han firmat una declaració a favor del traçat. Creuen que l'autovia és necessària per millorar la connexió de l'àrea d'influència de Sabadell amb la resta del territori. L'alcalde de la ciutat, Manuel Bustos, ha assegurat que s'ha de facilitar la mobilitat entre els municipis del Vallès, com Terrassa i Granollers.

Actualitzat
"El nostre objectiu no és un altre que expressar el que nosaltres pensem", ha assegurat Bustos, que ha afegit que "no volem pressionar ningú ni intentar que algú canviï d'idea", amb referència als que han expressat la seva oposició a aquesta infraestructura.

El text assenyala que la via, si bé és necessària, s'ha de projectar d'acord amb uns criteris de preservació de l'entorn natural per tal de minimitzar l'impacte d'aquesta carretera en els indrets on discorri. Precisament, els contraris al Quart Cinturó al·leguen els problemes mediambientals que en suposaria la construcció.

Anar al contingut