Barcelona

Tretze detinguts a la Rambla per induir turistes al consum de droga

Operació conjunta dels Mossos i la Guàrdia Urbana contra tres narcopisos de Ciutat Vella

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous tretze persones, acusades d'un delicte contra la salut pública, per induir al consum de substàncies estupefaents.

L'operació policial conjunta va transcórrer des de la tarda fins a les nou del vespre, i també s'hi va decomissar marihuana.

Els detinguts actuaven a la Rambla i en carrers pròxims, acostant-se sobretot a turistes i oferint-los la possibilitat de consumir cànnabis.

 

A canvi, aquests intermediaris, també coneguts com a punters, obtenen una comissió. Se'ls relaciona amb quatre associacions cannàbiques, dues del Gòtic i dues del Raval.

Passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Aquest divendres, d'altra banda, s'ha fet una nova operació policial contra la venda de droga, també en el districte de Ciutat Vella de Barcelona.

 

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han fet aquest matí tres entrades a domicilis del barri del Raval que funcionen com a punts de venda, els coneguts popularment com a narcopisos.

Les dues actuacions formen part d'un operatiu iniciat el cap de setmana passat contra la venda de droga al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

ARXIVAT A:
Drogues
Anar al contingut