Imatge d'arxiu de l'interior del Liceu.
Imatge d'arxiu de l'interior del Liceu.
Barcelona

12.500 persones visiten el Gran Teatre del Liceu amb motiu del Dia Europeu de l'Òpera

Amb motiu del Dia Europeu de l'Òpera, el Gran Teatre ha organitzat aquest diumenge una jornada de portes obertes. Des de les 10 del matí i fins a les 6 de la tarda, el Liceu ha permès als visitants passejar pels espais més emblemàtics, com el Saló dels Miralls o el Foyer.

RedaccióActualitzat
El Gran Teatre de la Rambla s'ha pogut visitar aquest diumenge en una jornada de portes obertes que, com cada any, s'ha fet amb motiu del Dia Europeu de l'Òpera. A partir de les 10 del matí i fins les 6 de la tarda, 12.500 persones han pogut passejar i visitar els espais més emblemàtics, com el Saló dels Miralls, el Foyer i el Cercle del Liceu, on hi ha una important col·lecció de pintures de Ramon Casas.

Com a novetat, en aquesta edició el Liceu ha organitzat activitats infantils i familiars, amb tallers i projeccions sobre els espectacles del Petit Liceu, com "La petita Flauta Màgica" i "Els músics de Bremen".

El Dia Europeu de l'Òpera d'aquest any té l'objectiu de recordar als ciutadans el seu dret a la cultura i a l'òpera. És un dia que s'emmarca dins les Jornades Europees de l'Òpera, que tenen la intenció d'atreure l'atenció cap a l'art líric.
Anar al contingut