Jorge Drexler és un dels participants. (Foto: (a)phònica)
Jorge Drexler és un dels participants. (Foto: (a)phònica)
Banyoles

11 edicions d'homenatge a la veu

Amb la veu com a fil conductor l'(a)phònica presenta quaranta activitats entre actuacions i propostes paral·leles que ompliran Banyoles del 20 al 24 de juny

RedaccióActualitzat

Un any més, pels voltants de Sant Joan, Banyoles crida més que mai l'atenció dels amants de la cultura, la música i sobretot de la veu. Cinc dies intensos que ens acosten propostes de formats i estils ben diferents de la mà de l'(a)phònica.

Jorge Drexler cap de cartell

Nou anys després d'haver actuat al festival, Jorge Drexler tornarà a l'(a)phònica per presentar "Bailar en la cueva". Serà el 24 de juny a les 21 h a l'Estrella Damm Club Natació Banyoles, al costat de l'Estany!

(Videoclip d'"Universos paralelos" de Jorge Drexler que ha dirigit David Trueba i que també acompanya al cantant uruguaià fent unes passes de ball)

El Festival de la Veu de Banyoles, que fins ara havia avançat alguns artistes com: "Muchachito y sus compadres", "Maria Coma", "Kitsch a la Cova","Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra" i el cinquè campionat estatal de beatbox -51 sol·licituds d'aspirants- presenta aquest dijous el cartell definitiu de la onzena edició.

Noves confirmacions

També es podrà gaudir de les actuacions de: "The Excitements", "Sanjosex", "La iaia", "Soledad Vélez" o "Radio Babel Marselle".

El candidat de l'(a)phònica

El Festival de la veu ha persentat el seu cap de llista particular amb aquest vídeo que anuncia part del cartell i alguna promesa impossible de complir:

Aquest any, el festival ha optat per basar-se en el discurs, emmarcat en una campanya electoral de festivals. La imatge gràfica és obra de l'estudi de disseny Enserio.

Altres activitats com exposicions, gastronomia, fotografia o el tast de concerts, entre d'altres, acabaran de completar l'experiència d'aquesta onzena edició. Una quinzena d'activitats paral·leles relacionades amb la veu: exposicions, gastronomia, estades de veu...

Anar al contingut