Montmeló

11 camions punxen les rodes a l'AP-7 per unes peces metàl·liques a la calçada

Els conductors han hagut d'aturar-se a l'autopista i al voral perquè els vehicles tenien les rodes destrossades

RedaccióActualitzat

A primera hora del matí, una desena de camions que circulaven per l'AP-7 s'han trobat amb les rodes punxades. Els camions s'han anat aturant al voral i també ocupen el carril dret de l'autopista en direcció sud.

La incidència ha passat entre Montmeló i el Papiol, entre els quilòmetres 136 i 149 aproximadament, però ara ja només queden quatre vehicles aturats, la resta ja s'han retirat.

 

 

Els camions que encara estan aturats estan entre els quilòmetres 142 i 153 i un d'ells a la sortida número 15 de l'autopista, que s'ha hagut de tallar fins que puguin arreglar el vehicle pesant.

Segons ha explicat un dels camioners afectats, s'ha trobat amb unes peces de ferro al mig de l'autopista que no ha pogut esquivar i, de seguida, ha notat que les rodes havien quedat afectades. Per sort, ha pogut controlar el vehicle i apartar-se a una zona d'aparcament d'una benzinera, on ha vist que tenia cinc de les deu rodes que porta el camió completament destrossades.

Tot apunta que la pèrdua de càrrega d'un camió hauria provocat les punxades. A la calçada s'hi han trobat peces metàl·liques i claus. Però encara no es descarta que hagi estat una acció intencionada.

Protecció Civil ha activat el pla d'emergències.

 

 

Els camions aturats poden provocar problemes de circulació al llarg del matí a l'AP-7.




Els Mossos alerten que encara queden alguns camions aturats al voral que poden obstaculitzar la circulació a la via. Estan treballant per poder-los retirar aviat:

 

 


 

 

Anar al contingut