Imatges de la Policia Nacional del moment de la detenció
Imatges de la Policia Nacional del moment de la detenció

Deu detinguts acusats de violar tres menors a Alacant

Són membres d'una suposada organització criminal que es dedica a fer robatoris i a la corrupció de menors

Actualitzat

La Policia Nacional ha detingut a Alacant deu homes, membres d'una banda, acusats d'agredir sexualment tres noies fugades d'un centre de menors.

Els arrestats suposadament van oferir droga i diners per aconseguir que les adolescents els seguissin fins a un pis on finalment van ser agredides.

Una de les menors, de només 14 anys, va estar tancada durant 24 hores i van abusar d'ella diverses vegades. Els agents han localitzat dues de les víctimes i continuen buscant la tercera, de 17 anys.

La investigació va començar arran d'una denúncia per desaparició de la directora d'un centre de menors. La policia de seguida va comprovar que podien ser víctimes d'aquesta banda.

Els delinqüents buscaven sempre el mateix perfil de noies: menors i vulnerables a qui intentaven enganyar per després violar-les.

La policia acusa els deu detinguts –a qui considera molt perillosos– d'agressió i abús sexual, corrupció de menors, robatoris amb força i amb violència i pertinença a organització criminal.

Els deu acusats presumptament cometien robatoris, tant a domicilis com establiments comercials per després vendre'ls al mercat negre.

En els registres s'han trobat telèfons mòbils, bicicletes i material electrònic, tot suposadament robat.

Aquest dijous han passat a disposició del jutjat de guàrdia, i dos d'ells, a la secció de menors de la fiscalia, perquè no tenen encara 18 anys.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut