Sant Joan Despí

10.000 veïns de Sant Joan Despí, sense aigua i amb molt poca pressió durant quatre hores per una fuita

Es tracta d'una gran tub de 600 mil·límetres de diàmetre que transporta aigua des del dipòsit de Cornellà al d'Esplugues

RedaccióActualitzat

Uns 10.000 veïns de Sant Joan Despí han estat quatre hores sense aigua per una avaria en una canonada que ha provocat algunes inundacions al barri de les Planes. Es tracta d'un gran tub de 600 mil·límetres de diàmetre que transporta aigua des del dipòsit de Cornellà al d'Esplugues, però que no va directament als habitatges. També s'ha tallat el subministrament elèctric en una part del barri.

Les companyies de subministraments han estat treballant al llarg del matí per arreglar l'avaria. Han aconseguit aturar la inundació al cap de gairebé quatre hores, i els tècnics del gas comprovaven que no hi hagués fuites. 

Entre els afectats hi ha uns 150 nens i nenes del Casal de les Planes, que no han pogut accedir al centre cívic perquè el carrer estava inundat. 
Per precaució, els bombers han retirat un cotxe que hi havia just al forat per on sortia l'aigua. Hi ha hagut petites inundacions en alguns baixos, però cap establiment se n'ha vist greument afectat. Només l'aparcament de titularitat municipal ha quedat negat. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut