Barcelona

080 Barcelona Fashion, aparador de 37 dissenyadors i marques catalanes per a l'any que ve

La vintena edició de la 080 Barcelona Fashion ha obert amb les desfilades de Macson i Antonio Miró, després de les presentacions de les marques infantils

Actualitzat

Fins el 30 de juny, el recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau a Barcelona acull les propostes de creadors i firmes per a la temporada primavera-estiu 2018 de la 080 Barcelona Fashion. Una edició que, segons el seu director, Miquel Rodríguez, pretén posar Catalunya com a "capdavantera al món de la moda".

En referència a les noves participacions, el dissenyador Daniel Rosa ha destacat que la participació en aquest esdeveniment és molt important per a les marques que comencen. "És un impuls perquè és una passarel·la que ja té un nom i un recorregut i això ens enriqueix" ha afirmat el guanyador del Premi Nacional al Disseny Emergent.

 

Macson, Antonio Miró i Oscarleón

Les desfilades de la tarda les ha obert la firma catalana Macson, celebra el seu 75è aniversari, amb una col·lecció manifestament britànica: rombes, quadres de gal·les, potes de gall.

La firma Antonio Miró també ha desfilat i ho ha fet amb una col·lecció que va del carrer a la festa amb uns vermell ataronjats espectaculars.

La col·lecció d'Oscarleon redorda la roba de treball però no amb el blau elèctric sinó amb el rosa xiclet i diverses games del color crema.

 

Al matí, marques infantils

Les marques de moda infantil Little Creative Factory i Bóboli han inaugurat aquest matí la 20 edició de la 080 Barcelona Fashion.

"L'edat de la innocència" és el nom que rep la col·lecció que ha presentat Little Creative Factory per a la temporada primavera-estiu 2018 amb una original posada en escena amb la dansa com a protagonista, com a forma d'evadir-se de la realitat i també d'assolir un objectiu.

Bóboli s'ha mantingut fidel als colors i estampats que caracteritzen els seus dissenys i ha presentat la seva col·lecció "Enchanted forest" per a la tardor-hivern 2017 convertint la passarel·la en un autèntic bosc encantat. Seguint la tendència iniciada en la passada edició de la 080 del "see now buy now", Bóboli, que dissenya roba per a nens i nenes de 0 a 16 anys, ha posat a la venda les peces que han desfilat de forma immediata a la seva pàgina web.


20 anys de 080

Al llarg de la setmana hi ha previstes diverses activitats paral·leles relacionades amb el món de la moda, com la celebració de la 4a edició del Barcelona Fashion Showroom, la 3a edició del 080 Investor Day, el Fòrum d'Inversió Internacional de la Indústria de la Moda o el Textmeeting by Texfor 2017, que aplegarà a professionals del sector de tot l'estat per parlar del futur de la indústria.

A més, al llarg de la setmana, tindrà lloc el Neo 2 Photo Shoot Contest, on estudiants de disseny i fotografia competiran pel millor reportatge de moda.

De forma excepcional, amb motiu de la 20a edició i del 10è aniversari -es tracta d'un esdeveniment que es fa dos cops l'any-, també s'han programat activitats especials al llarg de la setmana que tindran lloc a les nits de la 080 Barcelona Fashion entre les que es troba la presentació de la primera col·lecció del coreògraf, ballarí i model, Rafel Amargo o el concert d'Andrea Motis, emmarcat en el Festival Músiques del Món.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut